baner

Kerstmarkt Dusseldorf 2012

dusseldorf kerstmarktOok dit jaar is er weer een oergezellige kerstmarkt in Dusseldorf. Elk jaar komen veel toeristen de sfeer proeven tijdens de kerstweken in Dusseldorf. Niet voor niets is dit de meest populaire kerstmarkt! De zes pleinen van Dusseldorf vormen samen het decor voor de kerstmarkt. Elk plein heeft een eigen thema. Engelen en lichtjes, gezellige kraampjes met kerstlekkernijen en een plein met oude ambachten. Op de bekende Markt Platz is een draaimolen waar de kleintjes zich heerlijk mee kunnen vermaken.

Data kerstmarkt 2012

Dit jaar is de kerstmarkt van Dusseldorf geopend van 22 november t/m 23 december. Dagelijks kun je sfeer proeven tussen 11.00 en 20.00. In weekend tot 21.00.

   

Kerstmarkt is hot

Kerstmarkten trekken sinds een aantal jaar weer steeds meer bezoekers. Het kan in de weekenden erg druk zijn. Heb je het voor het uitkiezen? Misschien is het een idee om dan een paar dagen doordeweeks te gaan. Iets minder druk en zeker zo gezellig. Bovendien hebben veel hotels dan nog kamers beschikbaar. In het weekend kan dit weleens lastig zijn. Dus wil je graag een weekendje naar de kerstmarkt? Reserveer dan snel een fijn hotel en bestel alvast een treinkaartje! Anders is de kans groot dat je misgrijpt.

Grotere kaart weergeven